Внимание – Вашата товарителница “Паричен превод” е със статут на касов бон. За да заявите замяна трябва да пазите товарителницата ПАРИЧЕН ПРЕВОД, която да добавите в пратката, която искате да върнете. Пратка без товарителница “ПАРИЧЕН ПРЕВОД” няма да бъдат приета и ще бъде върната на куриерската фирма да уточнение, тъй като няма как да извършим сторно операция .

За да важи опцията ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ – попълнете формуляра с всички данни коректно от формата по-долу.

За Ваше удобство www.azzira.eu предоставя няколко варианта за ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ:

  • Замяна на артикула за друг размер или за друг избран модел от колекции
  • Издаване на електронен ваучер за стойността на върнатия продукт
  • Връщане на парична сума

ВАЖНО: Онлайн бутик www.azzira.eu уведомява своите клиенти, че в 14 дневен срок от датата на получаване, могат да заменят или върнат закупеният артикул при условие, че не е ползвана, без странични миризми (като крем или парфюм) във вида в който е получен с всички опаковки.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО до 7 дни след датата на получаване трябва да ни уведомите, че желаете да връщате или заменяте получения артикул

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО За да важи тази опция потребителя трябва да попълни формуляра за връщане и замяна.Ако желаете замяна за същия артикул, но друг размер или замяна за друг модел от колекциите, моля отбележете в посоченото за целта поле желания размер и артикул. ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ БЕЗ ПОПЪЛНЕН ФОРМОЛЯР НЕ СЕ ПРИЕМА. ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ не се извършват по телефона, тъй като е необходимо да попълните всички данни и да изпратите към нас формуляра, който декларира Вашето желание за замяна или връщане

AZZIRA се задължава да обработи Вашия формуляр до 24 работни часа. На e-mail или телефон посочен от Вас ще получите точни насоки за връщане и адрес.

АДРЕСА ЗА ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ СЕ УТОЧНЯВА С НАШ КОНСУЛТАНТ.ВРЪЩАНЕ СЛЕД ОКАЗАНИЯ ЗАКОНОВ СРОК ОТ 14 КАЛЕНДАРНИ ДНИ НЕ СЕ ПРИЕМА ПРИ НИКАКВИ УСЛОВИЯ И ОБСТОЯТЕЛСТВА !!!

РАЗХОДИТЕ ПО ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ са за сметка на клиента, като задължително включите опция “преглед” пред куриера (артикули без опция преглед не се приемат). Задължително включвате към пратката товарителницата от куриера която играе ролята на касов бон и всички прилежащи документи към пратката.

Връщането на парична сума се извършва по банков път по посочена от клиента сметка, като се удържа такса за обработка връщане и банков превод на стойност 5 лв от сумата. Връщането на сумата е до 14 дни.  Онлайн бутик AZZIRA не възстановява транспортните разходи по първичното изпращане на артикула.

– Бижута (обеци, колиета и гривни), не подлежат на връщане и замяна.

– Модели изработени по индивидуални размери или такива с извършени индивидуални промени не подлежат на връщане или замяна За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на тел. 0885 63 53 01 от 11 до 17 ч (понеделник – петък ) или на e-mail: shop@azzira.eu

Онлайн форма за връщане и замяна на артикул закупен от AZZIRA. Моля, попълнете полетата на формата и изпратете вашата заявка. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни детайлите.

    С изпращането на тази онлайн форма, вие давате съгласието си за обработка на личните ви данни и се съгласявате с Общите условия и Политика за поверителност на AZZIRA.